Správný úder pro váš dům
Volejte
777 760 614
Drobečková navigace

Úvod > KDO JSME? > Aktuality > Investice do zateplení se rychle vrátí

Investice do zateplení se rychle vrátí



Datum konání:
29.10.2015

Zateplení rodinného nebo bytového domu je investicí, která se vyplatí. Výrazně uspoříte za energie a vynaložené peníze tak získáte velmi rychle zpět. Pojďme se ale na výhody, které zateplování přináší, podívat o něco podrobněji.

Kvalitní izolace je základ

Váš dům obložíme izolačními deskami Jubizol. Ty mají velmi dobré izolační vlastnosti, navíc jsou univerzální a dají se použít pro zateplení staveb všech velikostí – od rodinných a bytových domů, přes paneláky až po průmyslové haly.

Efektivní vytápění

Díky zateplení nedochází v zimě k tak velkým tepelným ztrátám a vaše náklady na vytápění klesnou nejméně o 40 %. Celá investice se vám vrátí za 5 až 6 let, kvalitním zateplením navíc zvyšujete hodnotu své nemovitosti.

Příjemnější léto

Zateplení pomáhá i v létě. Díky izolaci se totiž budova tak nerozehřeje, a tím pádem se ani do místností nedostane tolik tepla. Pokud používáte klimatizaci, budete ji zapínat o něco méně a opět tím šetříte svoji peněženku.

Další výhody

Kvalita vašeho bydlení se zvýší i v dalších ohledech. Nedostane se k vám totiž tolik hluku z ulice a další plus? Konečně skoncujete s vlhkými zdmi a plísněmi. Navíc každý, kdo investuje do zateplení rodinného nebo bytového domu, šetří životní prostředí. Jednoduše proto, že méně topí.

Nový design

Zateplený dům vypadá mnohem lépe. Pokud jde o odstín nové fasády, na naší plzeňské pobočce fungujetónovací centrum, kde vám namícháme barvu podle vašeho vkusu. Vybírat můžete z neuvěřitelných 40 tisíc odstínů.

Grafické poradenství

Váháte, jaká barva bude vašemu domu slušet nejlépe, chcete kombinovat různé odstíny nebo se nemůžete rozhodnout mezi hladkou a zrnitou strukturou fasády? Domluvte si s námi schůzku, zdarma vám poradíme.

Jak na to?

Do zateplování rodinného i bytového domu se můžeme pustit kdykoli – při stavbě i v rámci rekonstrukce. Kontaktujte nás, bezplatně s vámi probereme všechny technické věci i možnosti financování.